Pajisjet për rimbushjen e makinave elektrike për çdo lloj nevoje: nga standardja, te e shpejta deri te super e shpejta. Përshtaten me kontekste të ndryshme në bazë të shërbimit të kërkuar, pallate, parkime biznesi apo publike, streha fotovoltaiku, zyra publike, hotele, etj.

813QpKYe5wL._SL1500_
innogy-emobility

Respektojnë të gjitha normativat teknike dhe protokollet për sigurinë e përdoruesit, të impjantit dhe të baterisë.