Sisteme inteligjente për ruajtjen e energjisë së prodhuar në tepri nga pajisja fotovoltaike, që mund të përdoret atëherë kur nevojitet më shumë. I përshtaten instalacioneve të reja por dhe, me retrofit, pajisjeve ekzistuese CEI 0-21 si në monofazë ashtu dhe në trifazë..

Produkte për sisteme ISHULL
Produkte për vendosje në formë ishulli, rregullator të rimbushjes, inverter në formë sinusoidale, llamba me kursim energjetik, llamba LED 12V ose 24V dhe pajisje për menaxhimin inteligjent të energjisë. Realizim i kitit fotovoltaik për bujtina dhe streha e për gjitha ato situatat në të cilat mungon rryma elektrike apo çmimet e instalimit të saj janë tepër të larta.

Sisteme të ruajtjes së energjisë
Një sistem normal i ruajtjes së energjisë të lejon magazinimin e energjisë së prodhuar në surplus nga pajisja juaj fotovoltaike për përdorimin e kësaj energjie atëherë kur pajisja nuk prodhon, si për shembull, në darkë ose herët në mëngjes.
Një ruajtje e mirë menaxhuar të lejon të arrish deri në 80% vetëkonsum,dhe rrjedhimisht të lejon të kursesh jo pak në faturë.

Varta_Beitragsbild_02
DsdEddRX4AA_eN8