INFINITY POWER

Infinity Power Shpk srl është një ndërrmarrje e re dhe dinamike që vepron, që prej vitit 2013, në sektorin e energjive të ripërtëritshme dhe në sferën e efikasitetit energjetik, duke ofruar zgjidhjet kryesore teknologjike që gjenden në treg për përmirësimin e konsumit energjetik dhe për prodhimin e rrymës elektrike me anë të energjisë së ripërtëritshme.
Përvoja e fituar si në Itali ashtu edhe jashtë vendit është themeli ku është ndërtuar dhe është rritur Infinity Power Shpk.

MISIONI

Misioni ynë është nxitja e prodhimit të energjisë me burime të ripërtëritshme me impakt të ulët mjedisor, me anë të vlerësimit energjetik të banesave dhe objekteve prodhuese.

PRODUKTET TONA

Sisteme për ruajtjen e energjisë

Sisteme Inverter

Ndriçues LED

Modul fotovoltaik

Optimizues

Parking diellor

Stacione për rimbushjen elektrike

Termodinamikë

Je një profesionit, një instalues apo një agjent shitjeje?

Infinity po punon për të fuqizuar më tej rrjetin e vet të teknikëve dhe profesionistave në terren.
Nëse ke përvojë në sektor dhe dëshiron të kandidosh për një bashkëpunim, të lutemi të plotësosh këtë formular për t’u vënë në kontakt me ne.

PARTNERË

NA SHKRUAJ

Dërgo mesazh

KU JEMI
KONTAKTE

ADRESA
Rruga Don Bosko, Pallalet e Firmes Besa -R, pallati nr2, Shkalla C, prane Gjykates Administrative Laprake, Tirana

E-MAIL
info@infinitypower.al

TELEFON
+355 69 299 6053

RRJETE SOCIALE
Instagram